søndag den 10. juni 2007

Messenger og del.ici.us

Py ha - det er hårdt at holde ferie midt i 23 ting. Selv om det nu er 2 uger siden, jeg kom tilbage, er det først nu, jeg er nået til ting nr. 7. Jeg har oprettet en konto til det der messenger-halløjsa, men jeg kan ikke rigtig komme i gang med at bruge det. I morgen må jeg prøve at finde et levende menneske, der kan hjælpe mig. Jeg har den seneste uge hørt relevante ord flyve i luften i mit team, så det skulle nok kunne lykkes.
Måske er en del af problemet, at jeg dybest set ikke sådan lige pt. kan se, hvad jeg skal bruge det til - og jeg er altså sådan indrettet, at jeg bedst lærer det, jeg har brug for.
Derfro sprang jeg videre til tin nr. 8 og 9 - og DET er jo både nemt og smart. Da du Monica er så sød at vise os dit brugernavn, er det jo i første omgang dig, jeg deler med. Der er spændende ting, som jeg gerne vil se nærmere på ved lejlighed.
Men jeg må sige, at hver gang jeg prøver noget nyt - undrer det mig, hvornår de mennesker, der har styr på det hele, spiser og sover - for slet ikke at tænke på, om de også passer deres arbejde.
Solen skinner, det er frokosttid, nu skal jeg ud!